Jak mogę anulować subskrypcję?
Dowiedz się więcej o tym, jak anulować lub obniżyć plan subskrypcji.
Zmiana z wyższego planu na plan FREE jest traktowana jako anulowanie subskrypcji.
Subskrypcję anulujesz tak samo, jak zmieniasz plan. Wybierz plan FREE, aby obniżyć plan, albo kliknij link „Anuluj”. Jeśli Twoja organizacja ma nieopłacone faktury, opcja obniżenia planu będzie zablokowana do czasu ich uregulowania.
Pojawi się prośba o potwierdzenie obniżenia planu.
Po potwierdzeniu stracisz dostęp do wszystkich funkcji wyższego planu.
Pamiętaj, że:
-
W przeciwieństwie do obniżenia poziomu subskrypcji, anulowanie wejdzie w życie natychmiast.
-
Jeśli w przyszłości zdecydujesz się powrócić do wyższego planu, będziesz musiał ponownie ręcznie zmienić plan i przejść całą konfigurację od początku.
-
W przypadku anulowania subskrypcji nie przysługuje zwrot kosztów.
Co się stanie po anulowaniu planu?
Przed anulowaniem planu upewnij się, że masz świadomość poniższych możliwych zmian. Niektóre ustawienia mogą zostać bezpowrotnie utracone i usunięte.
Zarządzanie grupami i ludźmi:
-
Aktywna pozostanie tylko pierwsza przypisana rola administratora. Reszta administratorów i menedżerów zostanie zdegradowana do roli zwykłych członków.
-
Zarządzanie grupami zostanie wyłączone, w tym przypisywanie grupowych działań, ale istniejące grupy pozostaną dostępne.
-
Nie będzie już można aktualizować domyślnych uprawnień organizacji, a także indywidualnej konfiguracji uprawnień dla menedżerów i administratorów.
Rejestrowanie czasu:
- Zasady rejestrowania czasu dostępne wyłącznie w wyższych planach zostaną automatycznie wyłączone.
-
Polityki na poziomie grupy zostaną wyłączone.
Harmonogramy i karty czasu pracy:
-
Pozostanie tylko domyślny harmonogram pracy. Wszelkie dodatkowe harmonogramy pracy zostaną usunięte.
-
Przypisywanie członków do harmonogramów pracy nie będzie już dostępne.
Monitorowanie lokalizacji:
-
Pozostaną tylko 2 pierwsze utworzone wirtualne ogrodzenia. Pozostałe zostaną zarchiwizowane i nie będzie można ich użyć/przywrócić.